Γεια σας!

Κατάγομαι από την Πάτρα και αυτός είναι ο μοναδικός πλεκτός κόσμος μου!

Από πολύ μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζω ανάμεσα στα κουβάρια της γιαγιάς Κατερίνας. Την θυμάμαι πάντα χαμογελαστή στην κουνιστή της καρέκλα δίπλα από το τζάκι να πλέκει τα πουλοβεράκια που μας κρατούσαν ζεστά.

Έπειτα η μαμά μου. Με την ίδια αγάπη εξέλιξε τα εργόχειρα της που άρχισαν να γεμίζουν τα καλύτερα σπιτικά! Αραχνοΰφαντες κουρτίνες και τραπεζομάντηλα, κειμήλια που θα έκαναν περήφανη την κάθε νοικοκυρά!

Τα χρόνια πέρασαν και εγώ μεγάλωσα με τόσες αναμνήσεις και τόσες εικόνες γύρω από το πλέξιμο. Με την τύχη να γνωρίσω από τις καλύτερες δασκάλες τα μυστικά γύρω από τη βελόνα και το βελονάκι.

Το 2012 ο ερχομός της κόρης μου Καλλιόπης “τύλιξε” την δημιουργική μου πλευρά με αγάπη με αποτέλεσμα τα πρώτα της πλεχτά κουκλάκια!!! Αυτό ήταν….Δε σταμάτησα να πλέκω ποτέ ξανά! Η ίδια αγάπη, το χαμόγελο και οι τεχνικές τις γιαγιάς μου και της μαμάς μου, η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα καλύτερα υλικά που έφτιαξαν το πρώτο κουκλάκι της Καλλιόπης μπήκαν στο τσουκάλι και δημιούργησαν τα ZooZooCrochet.

Είμαι σίγουρη ότι η γιαγιά Κατερίνα θα ήταν περήφανη. Όσο είναι και η μαμά μου Καλλιόπη σήμερα για εμένα!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στον κόσμο μου! Στον κόσμο του πλεκτού! Στον κόσμο των ZooZooCrochet. Κατερίνα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας