Είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων εφόσον το προϊόν που παραλάβατε είναι προβληματικό προϊόν (πχ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ). Όλα τα προϊόντα γίνονται κατά παραγγελία μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες. Για τον λόγο αυτό επιστροφές ή αλλαγή δώρου δεν γίνονται δεκτές παρά μόνο αν το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε ή είναι ελαττωματικό. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι από τα παραπάνω, γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων (με δική μας επιβάρυνση) και προχωράμε σε αντικατάσταση με τα σωστά/νέα προϊόντα ή την επιστροφή χρημάτων

 

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6974070721 το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς.

 

Συμπληρωματική παραγγελία

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία έχοντας υπόψη σας ότι θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας.

 

Αλλαγή /Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας ξεκινήσει να κατασκευάζετε ή  δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: 6974070721 Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας. Στην περίπτωση που ή παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας