Οι αποστολές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με ELTA COURIER.

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδας. Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνετε στην διεύθυνση που δηλώσατε, μέσω της εταιρείας ELTA COURIER και πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής.

Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελία σας σε εμάς λαμβάνετε με e-mail αντίγραφο της παραγγελίας σας και λεπτομέρειες με το ακριβές ποσό της συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής.

* Σε πληρωμής με χρήση κάρτας τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό και σε περίπτωση αντικαταβολής η πρόσθετη επιβάρυνση είναι 4€ για αγορές κάτω από 40€.

Αμέσως μόλις φύγει η παραγγελία σας από εμάς, θα λάβετε e-mail στα στοιχεία που μας έχετε δώσει που θα σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να την αναζητήσετε στο site της ELTA COURIER (https://www.elta-courier.gr/).

Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται με την εταιρία ELTA COURIER παραλαμβάνονται σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνία αποστολής των προϊόντων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Eπειδή τα προϊόντα ειναι όλα χειροποίητα, απαιτούνται έως και 10 ημέρες για την κατασκεύη τους και την παράδοση στην μεταφορική εταιρία. Για αποστολές εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα αποστολής. Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης και ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής σας σε περίπτωση απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

  • No products in the cart.